Media

Hieronder vind je interessante berichten, artikelen of nieuws.

De arbeidsmarkt van de toekomst
We kunnen als werkgever niet stil blijven staan. Een periode vol veranderingen ligt voor en achter ons. In de manier waarop we met elkaar werken is veel veranderd. Denk aan hybride werken door corona, maar ook de adoptie van digitalisatie en kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI). Ook voor Flexprof betekent dit dat we ons moeten aanpassen en doorontwikkelen. Want stilstaan is geen optie. Gelukkig staan we bij Flexprof ook niet graag stil en kijken we graag vooruit. Daarom werpen we in dit artikel met elkaar een blik op de toekomst. 
Lees verder

Het verhaal van Maurice Wertz 
Onze oud-collega Maurice maakte begin januari, na meer dan tien jaar voor Flexprof te hebben gewerkt, de overstap naar een vast dienstverband bij Rijkswaterstaat (RWS). Een goed moment om samen met hem terug te blikken op zijn tijd bij ons en zijn toekomstambities bij RWS.
Lees verder

‘Bij Flexprof heb ik absoluut niet het gevoel dat ik een nummer ben’
Bij Flexprof helpen wij mee te bouwen aan je carrière. Het is voor ons daarom belangrijk te weten wat je zoekt in je werk en wat je ambities zijn. Ongeveer een jaar geleden ontmoetten we Polleke Pletzers. Zoekend naar de volgende stap in zijn carrière, met als ambitie om mensen later iets bij te kunnen brengen, gingen we samen deze uitdaging aan. Met succes!
Lees verder

ENGIE gaat samenwerking aan met Flexprof
Het Maastrichtse Flexprof heeft een overeenkomst gesloten met ENGIE Services, marktleider in de technische dienstverlening.
Lees verder

Volg onze LinkedIn-pagina voor het laatste nieuws
Via onze LinkedIn-pagina houden we onze volgers wekelijks op de hoogte van alle nieuws binnen Flexprof. Volg ons daarom op LinkedIn om niets te missen.