Flexprof | Nederland

Flexibel & stabiel
Onze professionals zijn flexibel en krijgen van ons een stabiele basis. We zijn namelijk werkgever van meer dan 100 professionals. Ons netwerk nog niet eens meegerekend. Zo kunnen we snel professionals aan u voorstellen, passend bij uw project of behoefte.

Betrouwbare partner
Geen onverwachte verrassingen, gewoon een betrouwbare partner. Voor zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. We bouwen aan de carrière van onze professionals en leveren kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Met onze kennis van de markt kun je vertrouwen op een eerlijk advies en een passende oplossing.

Van mens tot mens
Onze medewerkers zijn geen nummertjes, maar mensen. Mensen met behoeften en wensen in de ontwikkeling van hun loopbaan. En wij helpen in die behoeften en wensen te voorzien. Dat kan door opleidingen en cursussen, maar ook door gewoon regelmatig af te spreken en bij te praten. Ook bij onze partners drinken we graag een kopje en zorgen wij voor de echte Limburgse vlaai. 

Ook over de grens
Grenzen vervagen steeds meer, maar toch brengt zakendoen over de grens tussen België en Nederland de nodige uitdagingen met zich mee. Met onze kennis en expertise zijn wij ook hierin dé werkgever en partner voor jou. Flexprof is namelijk erkend als werkgever in Vlaanderen en het Brussels Gewest. Onze consultants zijn gespecialiseerd in grensoverschrijdende vraagstukken en beschikken over de juridische en fiscale kennis om jou hierin te ondersteunen.

Andere bekeken ook:

Vacature adviseur contracten, Vacatures overheidssector, Vacatures woningcorporatie

Enkele van onze topvacatures

Bij Flexprof vind je een groot aantal actuele en interessante vacatures. Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem contact met ons op.

  • De technische expert in Nederland en België
  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Opleidings- en cursusmogelijkheden

      

      

Bekijk alle vacatures

Flexprof projects

Onze unit Flexprof projects bestaat uit een hecht, dynamisch team van adviseurs en specialisten op het gebied van informatie- en assetmanagement. Dit team levert producten en diensten in de overdracht van informatie en waarmee je je objecten, assets en het areaal voortaan optimaal gebruikt en beheert.

Vaker komt het voor dat tijdens aanleg, beheer en onderhoud van assets, de opdrachtnemer en het projectteam incomplete of niet direct bruikbare informatie overdragen aan de beheerder. Beheerders kunnen en mogen een overdracht op dat moment niet accepteren.


Ga naar de website