Vacature voor adviseur contracten

 Voor opdrachtgevers en medewerkers 
Vacatures binnen bouw & civiel
Veel kennis van de markt kii

De vacature voor adviseur contracten opent deuren naar een uitdagende rol binnen de civiele techniek, waarbij jij centraal staat in het waarborgen van heldere en rechtvaardige contracten. Zie jij jezelf als een bruggenbouwer tussen complexe civieltechnische projecten en hun contractuele afspraken? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Heb je interesse in een van onze openstaande vacatures?

Bekijk ze hier allemaal

 

Wat houdt de vacature voor adviseur contracten in?

Als adviseur contracten en inkoop zorg je voor de opstelling, beoordeling en interpretatie van contracten in de bouw- en civiele sector. Je werkt nauw samen met projectmanagers, juristen en technisch specialisten om te zorgen voor waterdichte overeenkomsten die de belangen van alle betrokken partijen behartigen. Denk je dat je capaciteiten verder strekken dan deze vacature voor adviseur inkoop en contracten? Overweeg dan de vacature adviseur civiele techniek voor een meer technisch georiënteerde rol. Of ben je op zoek naar een functie waarbij je het overzicht behoudt over grootschalige projecten? De vacature adviseur projectbeheersing zou dan perfect voor jou kunnen zijn.

Start jouw toekomst als adviseur

Als jij jezelf herkent in de omschrijving en je passie voelt voor contractbeheer binnen de bouw- en civiele wereld, dan is de vacature voor adviseur contracten precies wat je zoekt. Ons uitzendbureau heeft een breed scala aan vacatures die wachten op professionals zoals jij. Zet vandaag nog de stap naar een nieuwe uitdaging met Flexprof.