Werken bij Flexprof

Word jij onze nieuwe collega?

Flexprof is er voor flexibele professionals zoals jij. Of je nu een young  professional of doorgewinterde techneut bent. Wij hebben de uitdaging die past bij jouw (technische) opleiding en ervaring. Maar we zijn er ook voor specialisten binnen het Ruimtelijk Domein (overheid) en voor iedereen die in de wereld van woningcorporaties wil werken. 

Bij ons kom je te werken op de meest uitdagende projecten in Nederland en België voor de beste opdrachtgevers. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw carrière, daarom bieden we goede arbeidsvoorwaarden en begeleiding in de vorm van cursussen en trainingen. 

Dus ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Neem dan zeker contact met ons op! Ook als zzp'er kun je bij ons aan de slag. 
 

Carrière maken bij Flexprof

Binnen ons netwerk vinden wij een functie die past bij jouw opleidingsniveau. Daarna gaan wij jou verder opleiden. Zo zorgen we ervoor dat jij vaktechnisch altijd up-to-date bent en stappen kunt maken in je carrière. En creëren we voor jou maximale vrijheid en flexibiliteit in je carrière.