Vacature voor woonconsulent

 Voor opdrachtgevers en medewerkers 
Vacatures binnen bouw & civiel
Veel kennis van de markt kii

Via de vacature voor woonconsulent in Limburg kun jij je communicatieve vaardigheden volledig uiten. Ben jij gepassioneerd over het bevorderen van de leefbaarheid binnen woonwijken en het ondersteunen van bewoners? En sta jij stevig in je schoenen en zie je snel oplossingen? Dan is dit de ideale kans voor jou om echt een verschil te maken in de samenleving.

 

Heb je interesse in een van onze openstaande vacatures?

Bekijk ze hier allemaal

 

Wat houdt de vacature voor woonconsulent in?

Als woonconsulent ben je het directe aanspreekpunt voor bewoners van een wijk of wooncomplex. Je zorgt voor een brug tussen de bewoners en de woningcorporatie, behandelt klachten, signaleert problemen en ondersteunt bewoners bij diverse zaken. Jouw rol is om ervoor te zorgen dat iedereen prettig en veilig kan wonen. Dit houdt in dat je niet alleen reageert op vragen, maar ook proactief meedenkt over verbeteringen in de woonomgeving. Tevens organiseer je bewonersbijeenkomsten en overleg je regelmatig met diverse stakeholders en de wijkbeheerder. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Geen zorgen! Er zijn diverse andere vacatures binnen de woningcorporaties die wellicht beter aansluiten bij jouw ambities.

Zet de volgende stap in jouw carrière

Voel jij je geroepen door deze vacature om als woonconsulent aan de slag te gaan en een positieve bijdrage te leveren aan onze woonwijken? Reageer dan snel op en maak samen met ons detacheerbureau jouw ambities waar. En mocht je nog twijfelen, neem dan vooral een kijkje naar de andere uitdagende vacatures binnen Flexprof. Jouw droomjob wacht op je, en wij staan klaar om je te begeleiden naar succes!