Vacature voor engineer in Brabant

 Voor opdrachtgevers en medewerkers 
Vacatures binnen bouw & civiel
Veel kennis van de markt kii

Sta je aan het begin van je carrière of ben je juist op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek je een vacature voor engineer in Brabant? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij ons uitzendbureau Flexprof vind je een functie voor engineer die volop kansen biedt. Zo kun jij je technische vaardigheden inzetten en jezelf verder ontwikkelen binnen de bouw- en civiele bedrijfstak.  

 

Heb je interesse in een van onze openstaande vacatures?

Bekijk ze hier allemaal

 

Wat houdt de vacature voor engineer in?

Binnen onze vacature voor engineer zoeken we iemand met ervaring op technisch vlak. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en uitwerken van technische oplossingen voor uiteenlopende projecten. Je werkt nauw samen met projectteams om de technische aspecten van een project tot in de puntjes uit te werken en te optimaliseren. Ben je specifiek geïnteresseerd in mogelijkheden als engineer in werktuigbouwkunde? Bekijk dan ook onze vacature voor engineer W.

Zet jouw volgende stap in engineering

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Reageer dan nu op de vacature voor engineer en zet je expertise in voor boeiende en uitdagende projecten. En mocht je nieuwsgierig zijn naar andere kansen, neem dan zeker een kijkje naar de andere vacatures van Flexprof. Samen met ons detacheerbureau werk je aan de mooiste projecten en geef je vorm aan jouw technische ambities.