Over Flexprof

Ons verhaal

Flexprof is in 2008 opgericht door Gabriel Geuskens en Ralph van Zanten. Zij zijn Flexprof begonnen met de gedachte een flexibele en slagvaardige projectorganisatie op te zetten die goed werkgeverschap en ontwikkeling van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Door hun jarenlange ervaring binnen diverse operationele en managementfuncties bij een beursgenoteerde onderneming, zagen ze binnen Zuid-Nederland en België mogelijkheden om een eigen projectorganisatie op te zetten, waarbij menselijke maat, betrokkenheid, kennis en persoonlijk contact belangrijk zijn. 

Inmiddels is Flexprof uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 120 interne en externe medewerkers. We richten ons voornamelijk op de technische markt en zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Bouw & Civiel, Werktuigbouwkunde & Elektrotechniek, Overheid en Woningcorporaties.
 

De grootste uitdaging ooit

De technische markt staat voor een van zijn grootste uitdagingen: al sinds jaren heerst er een krapte op de arbeidsmarkt als het gaat om kwalitatief goed geschoold technisch personeel. De verwachting is dat dit komende jaren een steeds groter probleem wordt. Je zult dus als werkgever alles uit de kast moeten halen om technisch talent te werven. En hierin zit ons onderscheidend vermogen. Met onze succesvolle aanpak, kunnen wij dat technisch talent bieden.

Werken als technisch specialist staat voor afwisseling en uitdaging. Je werkt in dienst van Flexprof of als zzp'er aan interim-opdrachten of projecten bij verschillende opdrachtgevers. Op die manier geniet je maximale vrijheid en kun jij jezelf voortdurend blijven ontwikkelen in een steeds wisselende omgeving. Organisaties vullen functies steeds vaker met externe expertise in. Bij ons krijg je de kans je eigen loopbaan in te vullen, door cursussen en opleidingen, maar ook door te werken op uitdagende projecten in binnen- en buitenland. 
 

De Flexprof-formule