Opdrachtgever

Welkom bij Flexprof

Wij zijn de technische partner voor elke fase van jouw project, van initiatief tot realisatie en beheer. 

Ben jij op zoek naar technische professionals voor jouw project in Nederland of België? Of zoek je even tijdelijke ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn actief in de civiele techniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, energietechniek en ruimtelijk domein. 

Flexprof werft ingenieurs, consultants en specialisten voor projecten van private en publieke partijen. Deze professionals selecteren we op basis van vaktechnische inhoud, enthousiasme, kennis en ervaring. Hierdoor hebben wij voor bijna ieder project een goede match. Omdat we het belangrijk vinden onze opdrachtgevers te ontzorgen en te investeren in de carrière van onze collega’s, worden onze technici continue opgeleid en getraind. 
 

Ook internationaal

Grenzen vervagen, maar zakendoen over de grens tussen België en Nederland kan de nodige moeilijkheden met zich meebrengen. Daarom is Flexprof erkend in Vlaanderen en het Brussels Gewest: onze consultants zijn gespecialiseerd in grensvraagstukken en beschikken over alle juridische en fiscale kennis om jou hierin volledig te ontzien.