Interview 5-jarig werkjubileum Lloyd

Hoera! Lloyd Borgers is 5 jaar in dienst bij Flexprof

We beginnen deze maand goed met het vieren van een jubilaris! Vandaag, 1 september 2022, is onze collega Lloyd Borgers 5 jaar in dienst. Benieuwd hoe Lloyd terugkijkt op de afgelopen jaren? Lees dan het interview hieronder.

Hoe ben je 5 jaar geleden bij Flexprof terecht gekomen?
Ik werkte toentertijd bij een uitzendbureau in de binnenstad van Maastricht en haalde vaker in de middagpauze een broodje. Die bewuste dag kwam ik Lance tegen, die ik kende van voetbal. Dus even gezellig bijgepraat en meteen kennis gemaakt met zijn collega en directeur van Flexprof, Gabriel. Een paar dagen later werd ik door Lance gebeld met de vraag of ik eens wilde komen praten, want ze zochten een nieuwe consultant. Dat heb ik toen gedaan. En het verhaal van Flexprof sprak me enorm aan. Dus dat leek me wel een mooie stap om te maken, ondanks dat ik net 9 maanden bij mijn toenmalige werkgever zat.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen 5 jaar?
Er is ontzettend veel gebeurd, zowel zakelijk als privé. Maar het is vooral een ontzettend leuke periode geweest. Ik heb mezelf enorm kunnen ontwikkelen. Vanuit Flexprof heb ik altijd de vrijheid gekregen om zaken op te pakken en te groeien. Gabriel en Ralph geven me echt de ruimte hiervoor. Privé heb ik mijn eerste huisje gekocht en weer verkocht, samen met mijn vriendin een nieuw huis gekocht en ben ik papa geworden van mijn zoontje Jaxx.  

Hoe ben je gegroeid in je werk?
Mijn eerste rol binnen Flexprof was het ondersteunen van mijn collega bij de werktuigbouwkundige en elektrotechnische profielen. We kenden toen nog geen unitstructuur binnen Flexprof zoals we die nu kennen. De unit WEI (werktuigbouwkunde, elektrotechniek en industrie) is eigenlijk pas later ontstaan. Ik werd daarbij aangesteld als teamleider. Mijn collega Jim is bij mij in het team begonnen en een half jaartje later Bram. Bram kwam vanuit een andere unit over naar ons. Eind vorig jaar zijn Marie-Claire en Vincent in mijn team erbij gekomen. Hiermee zijn we de grootste unit binnen Flexprof.

Waar ben je het meest trots op bij Flexprof?
Hoe onze relatie met Equans is gegroeid ten opzichte van toen ik hier net begon. Zij zijn een van de beste opdrachtgevers die we hebben, met als kers op de taart een landelijke overeenkomst. Daar ben ik wel trots op.

Wat maakt werken bij Flexprof zo leuk?
De algehele sfeer, zowel onderling als met onze directie, is gewoon top en ergens ook wel uniek. We werken hard, maar we krijgen enorm veel vrijheid, dat voelt fijn. Ook is er bijvoorbeeld altijd wel ruimte voor een potje voetbal op kantoor.

Lloyd, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Lloyd? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onderdeel willen worden van ons mooie team. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan zeker contact met ons op. We vertellen je graag meer over werken bij Flexprof.