ENGIE gaat samenwerking aan met Flexprof

Het Maastrichtse Flexprof heeft een overeenkomst gesloten met ENGIE Services, marktleider in de technische dienstverlening.

Op een verantwoorde manier speelt ENGIE in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. Dit doen ze met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige slimme gebouwen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie.

ENGIE kiest voor deze samenwerking met Flexprof, omdat Flexprof heeft bewezen een slagvaardige projectorganisatie te zijn met vestigingen in Maastricht en Eindhoven, waarbij menselijke maat, betrokkenheid, kennis en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Flexprof is actief in de technische markt en richt zich op vakgebieden als Bouw, Civiel, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Overheid.

Gabriel Geuskens, directeur Flexprof: “We deden al veel zaken samen met ENGIE. Maar nu hebben we dit vastgelegd in een landelijke raamovereenkomst. Dit houdt in dat we de komende 3 jaar vaste partner van ENGIE zijn als het aankomt op het inzetten van technisch personeel. Dit past geheel in onze strategie, omdat dit continuïteit en stabiliteit biedt. Met ENGIE als een van onze vaste partners gaan we een mooie toekomst tegemoet! We bedanken ENGIE voor het blijk van vertrouwen.”

De overeenkomst gaat juli 2021 in.