Flexprof | Nederland

Flexibel & stabiel
Onze professionals zijn flexibel en krijgen van ons een stabiele basis. We zijn namelijk werkgever van meer dan 100 professionals. Ons netwerk nog niet eens meegerekend. Zo kunnen we snel professionals aan u voorstellen, passend bij uw project of behoefte.

Betrouwbare partner
Geen onverwachte verrassingen, gewoon een betrouwbare partner. Voor zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. We bouwen aan de carrière van onze professionals en leveren kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Met onze kennis van de markt kun je vertrouwen op een eerlijk advies en een passende oplossing.

Van mens tot mens
Onze medewerkers zijn geen nummertjes, maar mensen. Mensen met behoeften en wensen in de ontwikkeling van hun loopbaan. En wij helpen in die behoeften en wensen te voorzien. Dat kan door opleidingen en cursussen, maar ook door gewoon regelmatig af te spreken en bij te praten. Ook bij onze partners drinken we graag een kopje en zorgen wij voor de echte Limburgse vlaai. 

Ook over de grens
Grenzen vervagen steeds meer, maar toch brengt zakendoen over de grens tussen België en Nederland de nodige uitdagingen met zich mee. Met onze kennis en expertise zijn wij ook hierin dé werkgever en partner voor jou. Flexprof is namelijk erkend als werkgever in Vlaanderen en het Brussels Gewest. Onze consultants zijn gespecialiseerd in grensoverschrijdende vraagstukken en beschikken over de juridische en fiscale kennis om jou hierin te ondersteunen.